≡ Menu

Taxi Amerongen Bestellen

Taxi Amerongen

Taxi Amerongen is een taxibedrijf met airport- en taxi service. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week (ook tijdens de feestdagen) bereikbaar en staan graag tot uw dienst. Taxi Amerongen vervoert passagiers in Amerongen en omgeving. U kunt bij Taxi Amerongen altijd rekenen op discretie met maximale service.
De taxidiensten bestaan uit:

Personenvervoer
U bestelt een taxi voor het gewenste aantal personen. U betaalt een tarief per taxi, ongeacht het aantal personen dat in deze taxi plaats neemt. De taxi verschijnt (zo nauwkeurig mogelijk) op de door u gewenste tijd en brengt u direct op een veilige maniuer naar de door u gewenste bestemming.

Luchthavenvervoer
Taxi Amerongen rijdt dagelijks naar luchthavens en hierdoor kan Taxi Amerongen een vaste en voordelige prijzen hanteren. Taxi Amerongen rijdt o.a. naar Rotterdam The Hague Airport, Schiphol en Eindhoven Airport.

Evenementen-/uitgaanstaxi
Heeft u een glaasje op? Rijd dan niet zelf maar maar laat je rijden door een BOB van taxi Amerongen. De uitgaanstaxi van Taxi Amerongen brengt u veilig thuis, overal in Amerongen en omgeving.

Bestel direct een taxi online of bel: 030-8884525

Taxi bestellen Amerongen

Uw naam (verplicht)

Soort Taxivervoer (verplicht)

Uw mobiele telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal Personen (verplicht)

Aantal Koffers (verplicht)

Kinderzitje

Soort voertuig

Datum (verplicht)

Ophaaltijd (verplicht)

Vluchtnummer

Ophaal Adres (verplicht)

Bestemming Adres (verplicht)

Opmerking

Na aanvinken van "Ik ben geen robot" klik op "Verzenden".

Call Now Button